Anunț: BOKIA 2: un roman în serial pe acest blog

 Succesul imprescriptibil de care s-a bucurat romanul BOKIA în rândul publicului alfabetizat din România îl determină pe autor să răspundă neîncetatelor imbolduri ale armatelor de fani, inaugurând publicarea – de astă dată pe acest blog – a volumului secund din epopeea orașului știut.

 Gratuitatea – momentană – a utilizării noilor medii de informare și comunicare, existența blogului de față ca și răspunderea față de recompensantul sprijin al publicului de la noi mă determină să aplic cu conștiinciozitate legea hollywoodiană a continuărilor obligatorii.

 Mulțumesc pe această cale Familiei Thibault, Sagăi familiei Forsythe, Cvartetului Raj, fraților Petreuș, mamei, mătușii Tamara, ideii de guvern și mitului salarizării complete a activităților socialmente utile, profesoarelor între 50 și 60 de ani și contabilelor din aceeași categorie de preocupări pentru șansa de a viețui, alături de ele, în același orizont de așteptare strămoșesc, pitoresc și plin de înțelesuri și mai mari.

Să facem și de aici înainte să fie bine!

Anunțuri
Published in: on 17 Aprilie 2012 at 3:09 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://ovidiupecican.wordpress.com/2012/04/17/anunt-bokia-2-un-roman-in-serial-pe-acest-blog/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: