Alexandru JURCAN: Jurnal de Jojolica: TE-AŞ CRĂPA, LUME…

Amu m-o apucat o crizuţă de duminică dimineaţa, cum că viaţa trece şi nici o carne diem, cum zâc indienii. Îs io proasta-proastelor, să mătur tăte porcăriile de la pruncii din şcoală? Niculiţă nu mai trece pă la mine, amu are poate bani. Apoi am mai aflat la ştiri că peste 600 de milioane de ani Pământu va fi mâncat de soare… Asta mă dă gata… adică m-oi duce din lumea asta? Ascult la televizor melodia cu te-aş crăpa lume de dor, să iubesc şi-apoi să mor… Tulai, câtă moarte bântuie în critica asta literară, nu cred că m-oi mai face poiată. O zâs Fely că pentru crize hormonale, musai să stai pregătită în pijamale. Io ştiu că Niculiţă îi antidotat perfect pentru asta.

     Jojolu o văzut ieri un anunţ cu CUMPĂRĂM PĂR, d’ apoi el n-are după tarife în vigoare, că ala cărunt urcă de la 45 centimetri în sus. Doctoru Polonic zâce că să ştie despre chelie şi proporţie de bărbăţie, da io am model negativ cu Jojolu, care duce regula de râpă.

     Mufa ş-o îngropat actele la casa de la ţară, că, dacă vine un incendiu, să le aibă. Amu i-o trăbuit certificatu de naştere şi o plătit o echipă să dezgroape în grădină, la opt metri adâncime. O durat două zile pline, plus mâncare şi bani. Io cred că Mufa o plătit în natură, că aşè natură faină să află la sate!

Published in: on 3 aprilie 2011 at 11:22 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://ovidiupecican.wordpress.com/2011/04/03/alexandru-jurcan-jurnal-de-jojolica-te-as-crapa-lume/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: