ZIUA PORŢILOR DESCHISE la Teatrul Naţional din Cluj

Ca de fiecare dată în ultimii ani, ziua de 27 martie va fi, la Teatrul Naţional Lucian Blaga din Cluj Ziua Porţilor Deschise.

Aceasta înseamnă că vizitarea Teatrului, pe faţă şi pe dos, până în măruntaie, va fi posibilă vreme de (aproape) 24 de ore pentru oricine dintre oamenii interesaţi de misterele pe care le ascunde – dar le şi etalează -, cu grandoare şi fast, nobila instituţie de cultură.

Nu voi detalia întregul program acum şi aici, dar unul dintre punctele de atracţie va fi şi dezbaterea pe tema cărţii recent apărute a lui Adrian Marino, Viaţa unui om singur, desfăşurată cu participarea scriitorilor Ion Vartic, directorul Teatrului Naţional, Marta Petreu, redactorul şef al revistei de cultură Apostrof a Uniunii Scriitorilor, şi, cu voia dumneavoastră, Ovidiu Pecican, cel care vă scrie aici.

Socotiţi-vă de pe acum, cu toţii, invitaţi la acest dialog despre o carte răscolitoare şi un auto care ăşi aşteaptă receptarea mai nuanţată şi mai justă, într-o zi de sărbătoare a Thaliei.

The URI to TrackBack this entry is: https://ovidiupecican.wordpress.com/2010/03/12/ziua-portilor-deschise-la-teatrul-national-din-cluj/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: